Back to home
Inspirasjon

[februar]

For livet er vakkert..

og det er konfetti på bakken og selv om mandager skal være blå så er de ikke det, og menneskene smiler til hverandre fordi det er snart vår, og er det noe mennesker gjør om våren så er det å smile, særlig til hverandre. Bakgatene er mine og dine og våres og sola skinner innimellom selv om det mest snør og er kaldt, og jeg ser gjennom bildene mine fra i fjor, i fjor vår når knoppene sprang ut og jeg blomstret og Oslo ble grønnere og varmere og mildere og menneskene ble som de skal være, utadvendt heter det, vi ble utadvendte og medgjørlige, mildt, men det er fortsatt februar.

Jeg ser ned på bakken og jeg ser opp i lufta og pusten min blir omgjort til tåke, jeg er en tåkefyrste og jeg har aldri skjønt hvorfor det skal være så negativt, for Jonas og jeg vet at det er lov å snakke rundt noe uten å helt komme til saken som jeg gjør nå, for jeg vet ikke hva saken er annet enn at jeg er glad og det er snart vår, men fortsatt februar, og det er mildt og kaldt på en gang, livet er komplementærfargehjulet, evige kontraster og mennesker smiler til hverandre for de er nok glade inni seg de også,

selv om mandager skal være blå og Oslo har rykte på seg for å være kald og ugjestmild, men jeg føler bare varme og glede og kanskje man faktisk farger sin egen virkelighet, og hvis man møter verden med en god følelse så får man en god følelse tilbake, for Karma med stor K er ikke så dumt å tro på.

 

By Life of Oslo, 15. februar 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –