Back to home
Inspirasjon

Avbrekk

Siden verden aldri stopper.

Åtte timer om dagen er aldri åtte timer, alltid mer, åtte timer om natta er aldri åtte timer, alltid mindre, verden snurrer så fort, sosiale medier oversvømmes med barn og reklame og giftemål og artikler på VG og nye inntrykk, videoer og alt uinteressant, fyll, brød og sirkus, alt skjer i en brøkdel av et sekund, jobben tar overhånd, jeg får aldri fri, bare når alle andre har det, Karl Johans gate en lørdag ettermiddag er en buktende slange av mennesker, alle stressa, alle på vei steder der man aldri er alene, vi presser oss forbi hverandre, spisse albuer, siden verden aldri står stille.

Aldri.

Jeg puster med magen, fargelegger bøker, gjør yoga, alltid med telefonen ved siden av meg, alltid med tusen tanker i hodet, jeg skal pusse opp, levere bok på Deichmanske, gå en handletur i Markveien, drikke vin på Territoriet (det er koselig det altså, men jeg skal helst oppdatere Instagram mens jeg sitter der), glemte jeg den rapporten, vaske klær, kjøpe klær, gå på butikken, lage middag, møte han, henne, jeg drikker meg bort så jeg skal slippe å tenke på det, alltid fart, alltid energi, alltid liv.

Alltid.

Unntatt i dag. I dag satte jeg på fraværsassistent. Jeg tok med meg kameraet mitt. Nye sneakers på føttene. Frogner som mål. Bilder. Mennesker. Bygninger. Nye impulser, alt som ikke er Løkka er nytt for meg. Kaffebrenneriet. En stille kaffe. Mobilen i veska. Gjemt. Som meg. Pust. Pause.

Jeg stopper. Siden verden aldri stanser.

IMG_2003.JPG

By Life of Oslo, 29. september 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 1
1 Comment

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –