Back to home
Singelliv

Lys

Jeg ringte deg her en natt.

Klokka var sånn omtrent 02:13 og jeg hadde drukket minst to glass prosecco tre øl fire glass vin en shot og en drink og jeg kom på at det var en lys idé. Køen til Blaze var for lang og tankerekken var for kort og jeg hadde det nyeste Skam-klippet i minnet og jeg lagde min egen scene:

Du tar telefonen. Jeg kan høre at du smiler. At du ler. Og at du savner meg. Du sier ikke akkurat ordene, men jeg klarer å stotre frem at jeg er på byen og jeg skjønner av deg at du er på byen du også. Vi legger på, men vi avtaler å møtes. I bakgrunnen spiller de Lykke Li, og det er nettopp det jeg er, jeg er lykkelig, klokka tikker og jeg ser deg der i det fjerne, alkoholen har gjort blikket sløret, men lysene i Torggata gjør alt tydelig.

Jeg ser ned i bakken, og jeg ser opp og der står du. Rett fremfor meg. Jeg kan se at du smiler endelig kan jeg se at du smiler, og det går opp for meg at jeg smiler jeg også. Skrittene er nølende, men vi går mot hverandre, vi står helt inntil hverandre og du strekker ut armene dine og omfavner meg, en klem, et kyss, og alt er glemt. Alt er glemt, for verden er akkurat nå og lysene i Torggata viser oss veien dit vi alltid egentlig skulle, du tar hånda mi og du blir med meg hjem.

Så jeg plukker opp telefonen, taster inn nummeret ditt, jeg har sletta det, men husker det fortsatt og klokka er 02:13, men det er ingen i den andre enden.

By Life of Oslo, 13. desember 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –