Back to home
Ukens utvalgte

Ukens utvalgte: Liebling

På toppen av Løkka ligger det

dette lille stedet som jeg alltid har elsket. Inspirert av Berlin kan du krype inn i et hjørne full av kuriositeter, små produkter du kan kjøpe og en liten, fin meny som alltid leverer. Og så er det kanskje den koseligste atmosfæren i Oslo!

Skuffelsen eller tristheten var stor da jeg leste at de skulle legge ned, men nylig fant jeg ut at de fortsetter videre med nye eiere! Og det – det er bra. For dette er stedet jeg rusler bort til hvis jeg vil jobbe litt i fred og ro, eller hvis jeg er syk og vil ha litt omsorg og en varm suppe, eller hvis jeg vil sitte ute med en kopp te en sensommerettermiddag. Jeg har lagt igjen mange rolige kvelder her, og mang en lørdag morgen i ensomhet mens kjæresteparene tusler forbi. Jeg er så glad for at jeg kan fortsette med nettopp det.

PS: Jeg har begynt med «Ukens utvalgte» igjen. Det skal sies at alle stedene jeg skriver om i denne lille bloggen er mine favoritter, noen setter jeg høyere enn andre, men jeg vil så gjerne at du skal se Oslo på samme måten som meg. Og «Ukens utvalgte» – det er en kategori med ting jeg er spesielt glad i eller for akkurat den uken jeg skriver. Har du noen tips til steder? Legg igjen en kommentar da vel.

img_2624.jpg

By Life of Oslo, 5. desember 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
 • 6
6 Comments
 • victoria
  5. desember 2016

  takk for at du gjør Oslo koselig for meg, jeg hater oslo, men du får det til å bli litt koselig ;D

  • Life of Oslo
   5. desember 2016

   Å, det er fint da! Sånn litt trist at du ikke er glad i Oslo, men superfint at det allikevel blir koselig <3

 • June
  6. desember 2016

  Høres sikkelig koselig ut!

 • Milla
  7. desember 2016

  ÅÅÅÅH: Liebling. Eg elske Liebling. Og eg elske deg og dine ord om Liebling.

  // Tusen takk kjære. Puss och kram <3

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –