Back to home
Singelliv

Mer enn en sommerflørt?

Det var Sandra som sang det…

… og jeg var ikke så gammel første gangen jeg hørte den så jeg trodde ikke helt på det, men jeg kom på sangen i går eller noe sånt, for jeg satt i sola i september og tenkte at sommeren kanskje var over, men det er fortsatt varmt, det tenkte jeg. Er dette kanskje den aller siste sommerdagen og hva skjer egentlig med sommerflørten da (er den over eller kan man liksom fortsette å flørte selv om bladene faller og frosten blinker i gresset?) er sånne tanker som raste rundt i hodet mitt og jeg har ikke hørt fra deg på en stund kom jeg på.

Sørenga frister liksom ikke like mye nå lenger selv om vi badet for bare noen uker siden, og den siste proseccoflasken er allerede tømt og det er kanskje mer sånn at vi burde drikke rødvin nå, og den båtturen vi skulle på ble ikke noe av siden det regnet noe veldig og selv om vi dro på Jaeger i stedet for har vi ikke gjort det på en stund, og den utepilsen vi tok den gangen sitter ikke lenger i kroppen som den pleier å gjøre dagen etter at jeg tømmer en utepils og har du kanskje glemt meg?

og selv om det er lenge siden så er sangen minst like relevant den dag i dag og jeg venter på at du skal ringe for kanskje jeg håper at det blir mer enn en sommerflørt.

By Life of Oslo, 6. september 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –