Back to home
Kaféer

Ni millioner sykler

sang Katie Mehlua

og jeg lurer på hvor mange sykler som finnes i denne lille storbyen, Oslo, i mitt hjerte, med seks hundre tusen innbyggere, vi er David mot Goliat, en miniatyr og alle kjenner alle, i hvert fall hvis du drar på Angst, men i Oslo stjeles det flest sykler og jeg lurer på hvorfor noen vil ta noe som er noen andres men det er kanskje slik hvis man ikke har det så lett.

Og jeg spiser frokost på Oslovelo, de har nettopp åpnet og de har både øl og appelsinjuice, akkurat som jeg liker det, og jeg kan sitte i vinduet og late som at jeg forfatter noe viktig, men så er det egentlig bare skrap eller bagateller, tanker og drømmer og alt det store og lille.

Og Martin Luther King, juniorvarianten, hadde en drøm om at alle skulle være født like mens alt jeg drømmer om er at du skal lese tekstene mine og si hei, du er flink jo, for sånt gjør meg glad.

Så jeg sitter i vinduet på Oslovelo og håper på å bli oppdaget samtidig som at jeg gjemmer meg og det må jo være greit det?

Life of Oslo By Life of Oslo, 29. mai 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 1
1 Comment

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -