Back to home
Kaféer

Ni millioner sykler

sang Katie Mehlua

og jeg lurer på hvor mange sykler som finnes i denne lille storbyen, Oslo, i mitt hjerte, med seks hundre tusen innbyggere, vi er David mot Goliat, en miniatyr og alle kjenner alle, i hvert fall hvis du drar på Angst, men i Oslo stjeles det flest sykler og jeg lurer på hvorfor noen vil ta noe som er noen andres men det er kanskje slik hvis man ikke har det så lett.

Og jeg spiser frokost på Oslovelo, de har nettopp åpnet og de har både øl og appelsinjuice, akkurat som jeg liker det, og jeg kan sitte i vinduet og late som at jeg forfatter noe viktig, men så er det egentlig bare skrap eller bagateller, tanker og drømmer og alt det store og lille.

Og Martin Luther King, juniorvarianten, hadde en drøm om at alle skulle være født like mens alt jeg drømmer om er at du skal lese tekstene mine og si hei, du er flink jo, for sånt gjør meg glad.

Så jeg sitter i vinduet på Oslovelo og håper på å bli oppdaget samtidig som at jeg gjemmer meg og det må jo være greit det?

By Life of Oslo, 29. mai 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 1
1 Comment

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –