Back to home
Singelliv

Dirty dancing

Alle mine venner er drita..

synger Snakehips og de pleier å sette på remixen på vors, men jeg liker best den ordentlige versjonen, den er mer ekte på en måte hvis man kan snakke om ektehet på musikk på samme måte som diamanter og det kan man og jeg blir også ensom noen ganger.

Men ingen putter Thea i hjørnet så jeg blir med på tequilashots eller fernet selv om det smaker hostesaft og jeg har alltid hatet hostesaft, det var Noskapin og fiskeboller som var min nemesis da jeg var liten, men nå er det du som er min nemesis.

Nemesis, eller kryptonitt kanskje for du gjør meg svak og jeg så deg her om dagen, du snakket på telefonen og hadde ikke tid til meg men jeg ble svimmel for det.

Akkurat som nå, og ingen putter Thea i hjørnet så jeg står i kjelleren på Blå og later som at, nei vent jeg er Robyn, og jeg har ikke på meg stiletter men sneakers, jeg snurrer rundt på knust glass og det er kanskje en metafor men jeg har aldri skjønt den så jeg står i hjørnet og ingen puttet meg der og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for du vil jo virkelig ikke ha meg.

 

 

By Life of Oslo, 27. mai 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –