Back to home
Singelliv

Pardon my føkking french

Lille skilpadde lille skilpadde..

note to self ikke proklamer din kjærlighet etter ti jagerbombs, trekk deg heller tilbake og lat som ingenting, fortsett som du alltid har gjort, like mislykka, like rar, like deg.

Heldigvis lærte jeg tidlig at vin fra plastflasker løser enhver hjertesmerte så da gjør det liksom ikke noe at jeg kaster hjertet rundt meg klokka null tre femten på en torsdag vent fredag morgen, og da gjør det liksom ikke noe at han ikke tar i mot, og at det klasker i bakken med en sånn ekkel lyd, det spruter blod og han ler, men det gjør ikke noe det, bare drikk vin fra plastflasker og øl fra store glass og snakk med fremmede på trikken eller ha øyekontakt med tjueåringer på Karusell og lat som ingenting, og det gjør liksom ikke noe at jeg endelig slapp noen inn, etter tre år, det gjør ikke noe, jeg lærer så lenge jeg er, sa noen, og noen andre sa at det må du nesten bare tørre, du har vel ingenting å tape og selv om jeg ikke tør og selv om jeg taper alt så gjør jeg det allikevel, og det gjør ingenting at han ikke vil ha meg.

 

 

 

Men hei – hvem er det jeg egentlig prøver å lure?

img_2088.jpg

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. november 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -