Back to home
Små historier

Urban jungle.

Eller urban jungel, om du vil.

En av mine favoritt-hobbyer er å Urban Dictionarye noe (ja, det er et verb). For eksempel ting som «Urban Jungle», ordtaket som klisjémessig dukket opp i hodet mitt da jeg skulle finne på noe å skrive om til et bilde av en elefant og et bilde av en panda. Urban Dictionary er veldig bra. Sånn veldig. Blant annet har Urban Dictionary lært meg ordentlig – og da mener jeg ordentlig – hva bukkake er (PSST: om du vet hva det er eller ikke så anbefaler jeg deg å klikke på linken. Jeg ler fortsatt). Jeg har også lært at «Thea» betyr «the coolest most sexy funny smart badass dudette in the universe», så da må det være sant. Naturligvis.

Mini-digresjon. Tilbake til den urbane jungelen, som jeg liker så godt. For å en ordentlig definisjon på hva det egentlig er gikk jeg selvfølgelig rett inn på UD, siden jeg tilsynelatende er veldig glad i noe jeg ikke kjenner helt betydningen av. Resultatet?

The term refers to its streets, alleys, subway system, inner-city neighborhoods, playgrounds and schools. Usually a metropolis characterized by densely packed residential buildings, businesses and a decaying industrial sector.

Flott.

Forresten, finnes det elefanter i jungelen? Eller er det pandaer som ikke hører hjemme? Det er så lenge siden skolebenken at jeg er usikker på hviket fag som lærte oss om dyr i det hele tatt. Lærerne mine har tydeligvis ikke gjort en god nok jobb med å lære meg opp. Noe for kommunevalget, tenker jeg. I alle fall synes jeg at dyr som ikke hører hjemme i asfaltskogen, eller jungelen eller byen eller i det hele tatt på en måte finner sin rette plass. På husvegger og barnehager. I bakgater og til offentlig skue.

Jeg liker det.

PS: Slå opp «Elephant» på Urban Dictionary. Les det første som står. Bare gjør det.

sagene

By Life of Oslo, 27. august 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –