Singelliv

Dirty dancing

Alle mine venner er drita..

synger Snakehips og de pleier å sette på remixen på vors, men jeg liker best den ordentlige versjonen, den er mer ekte på en måte hvis man kan snakke om ektehet på musikk på samme måte som diamanter og det kan man og jeg blir også ensom noen ganger.

Men ingen putter Thea i hjørnet så jeg blir med på tequilashots eller fernet selv om det smaker hostesaft og jeg har alltid hatet hostesaft, det var Noskapin og fiskeboller som var min nemesis da jeg var liten, men nå er det du som er min nemesis.

Nemesis, eller kryptonitt kanskje for du gjør meg svak og jeg så deg her om dagen, du snakket på telefonen og hadde ikke tid til meg men jeg ble svimmel for det.

Akkurat som nå, og ingen putter Thea i hjørnet så jeg står i kjelleren på Blå og later som at, nei vent jeg er Robyn, og jeg har ikke på meg stiletter men sneakers, jeg snurrer rundt på knust glass og det er kanskje en metafor men jeg har aldri skjønt den så jeg står i hjørnet og ingen puttet meg der og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for du vil jo virkelig ikke ha meg.

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Life of Oslo By Life of Oslo, 27. mai 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –