Når byen har fri - Life of Oslo
Barer og utesteder

Når byen har fri

For Oslo er på ferie …

…og verden stanser ikke å snurre og nyhetene ruller fortsatt inn, men det ligger et lag av sommerdis over den lille byen i et verdenshjørne i nord og alt står liksom stille for det.

Og hvor er alle folka, sånn egentlig, jeg trodde det skulle være flere mennesker på skobutikken i dag, de selger ikke sko, men gode drinker og det er kanskje ikke sånn fullt av folk nå på sommeren det burde jeg kanskje ha visst, men jeg liker det.

For jeg har sagt det tidligere og det er faktisk sånn at når Oslo har fri så har jeg det aller best, for jeg trenger faktisk ikke å reise til utlandet når jeg har hjertet mitt her hjemme, og de beste stedene fortsatt serverer favorittene og jeg kan sitte på Angst og føkke med bitches og bulmers på en gang og hvem er egentlig Ole Pistasj?

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. juli 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –