Back to home
Uteliv

Opp i høyden..

.. ned i kjelleren.

Komplementære kontraster. Tilværelsen er ikke en kamp mellom sider, vi trenger ikke å være det ene eller det andre, verden er ikke stilt opp mot hverandre, vegg til vegg, jeg åpner en dør og lukker et vindu. Livet er mitt og jeg spiser opp alt det kan tilby.

Stilletthælenes drønn, etter-jobb-champagne på taket av Oslo, Etoile Bar og trange kjoler og leppestift og Restylane, blondert hår og det tok tre timer å se sånn ut, men de synger at de våknet slik, denne gamle kjolen, takk synes du vi er fine, vi bare slang det på, men det er Herve Leger og kjolen går ikke an å slenges på, den må åles på og koster fjortentusen kroner på en god dag.

Jeg står i vinden, sigarettrøyken krøller seg akkurat som håret til jenta i barkøen, jeg sier jente for hun ser ut som at hun er nitten, kort skjørt og høy stemme og rødvinsflekk på toppen, hun snakker om bloggen men vil bare bli likt, som alle oss andre, som meg, hvorfor vil du ikke like meg, jeg sendte deg jo en tekstmelding som du har sett men ikke svart på, jeg er ensom, men det bryr ikke deg.

Gløden brenner seg inn i fingeren min, den blå kamelen er ferdig og det er jeg også, jeg skal videre, for verden har ikke bare en side, hverken svart eller hvitt men full av farger, og apropos farger har jeg blitt lovet en grov aften på Blå. De droppet Miley, mens jeg drakk øl, for det er alt for meg, jeg trenger ikke vann og forelskelse i magen, alt jeg trenger er alkohol og en dyp bass. Hoetells rytmer forfører meg, jeg trekkes inn i kjelleren, dansegulvet er mitt, jeg eier ingen hemninger for livet er for kort til å være kjedelig.

IMG_3152.JPG

By Life of Oslo, 17. oktober 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments
  • Carina
    19. oktober 2015

    Altsåååeee. Du skriver så himla bra! «jeg eier ingen hemninger for livet er for kort til å være kjedelig» <33333

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –