Back to home
Kaféer

Vi tok ingen valg og Peloton var helt rett.

Peloton og øl. Siden ferie ikke alltid er ferie.

Livet mellom to jobber. Macen blir selskap, i tillegg til Christin da, vi trenger en unnskyldning for å drikke øl før klokken tre på en fredag. Hvor skal vi gå, vi tar ingen beslutninger, men velger helt riktig. Peloton i Torggata er det perfekte sted å skrive, jobbe, drikke øl, snakke om livet og bare ha fri. Ferie som ikke er ferie. Fri, med arbeid. Hun retter oppgaver, jeg blogger. Om blogg er riktig ord for det jeg driver med, det er ikke sikkert, det eneste som er sikkert er at jeg ikke er god til å sykle, men bedre på å drikke øl. Og det gjør jeg bra, så jævlig bra, derfor er dette stedet mitt fra første øyeblikk. Bare mitt. Mitt og alle andre sitt.

Sykler og vimpler og blått, fargene danser sammen, boblene bruser, rap strømmer fra høyttalerne. Vi klaprer på tastaturet, avbryter oss selv med å snakke om hobbyer og verden og vegetarmat og arbeid, tilbake til stillheten, vi jobber og vi snakker og ferie er ikke ferie, og det er helt greit. Et kjærestepar får sykkelen sin fikset i hjørnet, et annet sitter i vinduet og sier ikke et ord til hverandre for stillheten sier alt, alt og ingenting, her må du ikke gjøre noe annet enn å trives.

Og det gjør vi.

By Life of Oslo, 16. oktober 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –